Restylane Läppar / Fylligare läppar

Restylane har under de senaste åren blivit ett av de absolut vanligaste skönhetsingreppen.

Restylane Läppar, Restylane lip, Restylane lipps, många olika typer av namn används för behandlingen men det handlar om samma sak, Filler Läppar.

Filler är ett samlingsnamn för olika varumärken av Hyaluronsyra, en i kroppen naturligt förekommande substans, Restylane är ett varumärke inom Hyaluronsyra.

Restylane i  läpparna är en skonsam behandling som går fort och är mycket prisvärd. Att förstora läpparna med hjälp av Restylane har många fördelar, det är prisvärt, skonsamt och, i jämförelse med ett kirurgiskt ingrepp, riskfritt.

Här finns information och råd om behandlingen, hur det går till, vad man bör tänka på samt grundläggande information om hur Restylane kan användas.

Eftersom Restylane är en substans som förekommer naturligt i kroppen så är det en skonsam och så gott som riskfri behandling då ämnet lätt bryts ned utav kroppen.

Att förstora eller forma läpparna med Restylane innebär att en liten mängd Restylane sprutas in (injiceras) i huden runt/under läpparna.

Detta får läpparna att svullna upp. Då det är en naturlig substans så är det även väldigt ovanligt med biverkningar och allergier.

 

Fylligare läppar

Att fylla upp läpparna för att få fylligare läppar är något många funderar på i dagens samhälle.

Det är en skonsam metod som ger ett omedelbart resultat, riskerna är små och biverkningarna lätta att hantera.

Det framstår som en ideal skönhetsbehandling, och på många sätt är det det. Är du intresserad av att göra någon form av skönhetsingrepp för att förändra ditt utseende så är Fillers verkligen något att rekommendera då resultatet inte är permanent.

Efter en behandling för Fylligare läppar så upplever man spänningar och smärta i några dagar, men för de allra flesta så går smärtan över inom 2 till tre dygn. Efter det så kommer dock läpparna att upplevas som lite hårdare och kännas betydligt större än de är då en väldigt stor del av kroppens nerver sitter i läpparna, detta gör att kroppen uppfattar minsta lilla förändringar väldigt tydligt.

 

 

Fillers läppar

Vad är det för skillnad på Fillers och Restylane? Varför läser man hela tiden olika?
används för att fylla ut läpparna, släta ut rynkor och få huden mer elastisk och ung. Som står nämnt ovan så är Fillers ett samlingsnamn för olika varumärken och produkter som alla baseras på Hyaluronsyra.

Några varumärken inom Fillers är Stylage, Juvederm och Restylane.

Fillers läppar är den vanligaste skönhetsbehandlingen i dagsläget och miljontals behandlingar har genomförts sedan 1996.

 

Här hittar du mer information om Restylane pris.

Här hittar du mer information om Restylane Biverkningar.

Här hittar du mer information för dig som är intresserad av Större läppar.