Restylane Pris

Här finner du information om de generella priserna för Restylane. Vi har listat några kliniker i Stockholm och deras ungefärliga priser för.


Restylane och andra injektionsbehandlingar är snabba och relativt billiga skönhetsingrepp, det varierar något i pris men generellt så ligger priserna runt 3000:-.

Kombinationen av det låga priset, den snabba behandlingen och att resultatet  inte är permanent har gjort Restylane till en mycket populär skönhetsbehandling.

Priserna på de olika typerna av Restylane (Restylane, Perlane & Sub-Q) varierar kraftigt då de har olika partikelstorlek, alltså mer koncentrerade. Mer om de olika typerna av Restylane finns att läsa på startsidan, där finns ett stycke om “fakta om Restylane”.

På denna sida finns information om pris Restylane, nedan listas kliniker i olika delar av Stockholm och ungefärliga priser för de olika behandlingarna.

Värt att notera är att priserna varierar kraftigt beroende på hur stora doser man väljer att injicera.

Priserna varierar även mellan olika kliniker och alla kliniker är självklart inte listade här.

 

Pris Restylane

Priserna varierar något mellan olika kliniker, det är oftast lite dyrare inne i centrala Stockholm, men då är det oftast på större kliniker som gör en mängd andra ingrepp, så som bröstoperationer och ansiktslyft.

I förorterna och på södermalm finns mindre kliniker med lite lägre priser.

 

 

Östermalm och Centrala Stockholm

Stureplanskliniken

Restylane: Ca 3500kr

Perlane: Ca 3600kr

Blue Medi Spa

Restylane: Ca 3300kr

Utanför tullarna

Unni

Restylane: Ca 2200kr

Perlane: Ca 3200kr

Sub-Q: Ca 6000kr

Köpa Restylane

Många funderar på om man kan köpa Restylane och behandla sig själv och andra.

För att man skall få injicera Restylane måsta man vara medicinskt utbildad enligt svensk lag och även gått en utbildning hos Q-Med för att bli certifierade.

Att köpa Restylane själv och injicera kan verka som en bra idé när man läser om hur ofarligt det är och hur ovanligt det är med bestående biverkningar, men en av anledningarna till att riskerna och problemen med Restylane är så låga är just det att endast certifierade OCH utbildad personal utför alla behandlingar.

Mer om kraven för att få behandla med Restylane finns att läsa på Restylanes officiella sida.