Restylane under ögonen

Här finns information om Restylanebehandlingar under ögonen

Man kan behandla en mängd olika områden i ansiktet med Restylane. Fillers under ögonen är en skönhetsbehandling som blir allt vanligare i Sverige.

Den vanligaste behandlingen är att förstora läpparna men det går även utmärkt att behandla området runt ögonen där olika typer av åldersrynkor visar sig, detta görs oftast genom Restylane under ögonen, en skonsam metod med väldigt låg risk för biverkningar.

På den här sidan finns all information du behöver inför din behandling.


Kråksparkar

Rynkorna som går som linjer ut från ögat på sidan kallas ofta för kråksparkar.

Dessa går utmärkt att behandla med Restylane och andra fillers under ögonen.

Viktigt att tänka på att kliniken använder en lika mängd till båda sidor, annars är risken att den ena sidan tappar sin effekt tidigare då Restylane är ett naturligt ämne som bryts ned med tiden.

Kråksparkarna slätas ut och området blir något fylligare. Resultatet sitter i i ungefär 3-5 månader.

 

Påsar under ögonen/Trötthetslinjer under ögonen

Alla har vi påsar under ögonen någon gång, dock är risken att vi med tiden drabbas av permanenta påsar som effekt av åldrande.

Precis som kråksparkarna går detta att behandla med Restylane och orådet fylls ut med en mycket liten mängd Restylane uunder ögonen,

Området lyfts upp något och blir slätare.

Även här är det viktigt att kliniken använder en lika stor mängd för båda sidor, annars är det en stor risk att det inte blir symmetriskt och att resultatet sitter i olika länge.

 

Fillers under ögonen

Restylane är en typ utav Filler, men det finns även en mängd andra typer, många delar samma egenskaper som Restylan då de består utav samma ämne (hyaluronsyra), men det finns även andra typer av fillers.

Är du intresserad av en behandling med Restylane under ögonen så rekommenderas du att dubbelkolla vilken typ utav filler som kliniken använder sig av. Fillers är generellt sett skonsamma men det finns skillnader mellan olika substanser.

Här kan du läsa mer om Fakta om Restylane.

 

Många områden går att behandla med Restylane, här kan du läsa mer om behandlingar som ger Större läppar.

Här finns mer information om Filler Stockholm.