Stylage

Många olika producenter har produkter baserade på Hyaluronsyra.

Företaget Laboratories Vivacy står bakom Stylage, en produkt som precis som Restylane och Juvederm baseras på Hyaluronsyra.

Stylage injiceras i huden runt ansiktet och används för samma typ av behandlingar som Restylane och andra Fillers, nämligen utfyllnad av bekymmerslinjer, kråksparkar och självklart för att få större och fylligare läppar.

Stylage klassas ibland som “tredje generationens hudfiller”, det baseras dock som sagt på samma ämne och har samma hållbarhet i kroppen som Restylane och Juvederm.

 

Stylagebehandlingar

Stylage är kortfattat precis samma sak som Restylane och Juvederm, en hyaluronsyra-baserad Filler som används för att fylla ut olika delar i ansiktet.

T.ex. Så används Stylage för:

Läppförstoring

Rynkbehandling

Behandling av Acneärr

En behandling med Stylage går till så att substansen injiceras i huden och fyller ut det berörda området, detta kan användas för att släta ut rynkor, fylla ut läpparna eller för att få mer definierade kindben.

En av de stora fördelarna med Stylage och andra fillers är den mycket korta behandlingstiden, en Stylagebehandling tar mellan 15-30min och man behöver inte sjukskriva sig efter behandlingen.

 

Stylage Biverkningar

Då Stylage baseras på Hyaluronsyra, som finns naturligt i kroppen och som bryts ned successivt så är det ovanligt med bestående biverkningar.

De vanligaste biverkningarna är spänningar, smärta och knölighet, dessa brukar

dock försvinna efter några dagar. Känner man av biverkningar en vecka efter behandling så bör man kontakta kliniken som utförde behandlingen.

Behandlingen går mycket snabbt och då det är en mycket skonsam behandling så behöver man inte vara hemma efteråt, många utför behandlingen på lunchen och kan utan problem fortsätta jobba samma eftermiddag.

 

Risker med Stylage

Eftersom Stylage baseras på ett ämne som finns naturligt i kroppen så är det en relativt riskfri behandling.

Stylaget bryts långsamt ned och försvinner med tiden, detta gör att man inte behöver oroa sig för ett misslyckat permanent resultat.

De största riskerna med Stylage är de samma som vid alla injektioner, i och med att huden penetreras så finns det alltid en risk för infektion. Risken för infektion är dock mycket låg om man gör behandlingen på certifierad klinik, då kan man lita på att de använder steriliserade nålar.

Kortfattat så är det väldigt få risker med Stylage.

 

Stylage Stockholm

Ett flertal kliniker i Stockholmsområdet erbjuder behandlingar med Stylage, oftast så erbjuder de även behandlingar med en rad olika Fillers.

Är du intresserad av Stylage Stockholm så bör du vara medveten om att priserna varierar något beroende vilken klinik man väljer att göra behandlingen på, klinikerna runt Stureplan är oftast lite dyrare men de utför även en mängd andra skönhetsbehandlingar och satsar oftast lite mer på helhetsintrycket och känslan av lyx.

Centrala Stockholm

  • Lifestyle Clinic

 Storstockholm

  • Salong Saxin
  • STHLM Skin